Kapitein van eigen koers

Een bootvakantie is bij jacht-huren.be niet alleen toegankelijk voor waterliefhebbers met een vaarbewijs, ook zónder vaarbewijs mogen en kan onze boot eenvoudig worden bestuurd. Ga dus zelf aan het roer staan en loods jouw plezierboot langs pittoreske West-Vlaamse waterwegen, sluisen en jachthavens. Een vaarbrevet is niet nodig, enkel een gezonde dosis reisgoesting en een snuifje enthousiasme. Onze boot biedt een oplossing voor een reisbubbel tot 8 personen. Geniet in een zelf gekozen gezelschap op eigen houtje van een unieke belevingsreis. Hier geen externe begeleiding, maar wel een verrassend reisprogramma om een stukje België te ontdekken.

De boot is voorzien van een heerlijk terras, een luxe keuken, een gezellige leefruimte en een fijne badkamer. U bent dus van alle gemakken voorzien.

De boot Sixto Brugge van Jacht-huren.be is van het Franse bedrijf Nicols, de grootste fabrikant en verhuurder van rivierboten. 

Thuishaven in Nieuwpoort Westhoek Marina

De thuishaven van ons nieuw huurschip is jachthaven Westhoek Marina. Uw reis start standaard vanaf dit punt. Vanuit hier kunt u  Veurne, Diksmuide, Ieper, Oostende, Brugge, Gent, Deinze, Oudenaarde en Kortrijk bezoeken.  

U kunt uw reis naar eigen wens samenstellen. Wissel het varen bijvoorbeeld af met tijd om te zwemmen, een fietstocht over de dijken, óf een bezoek aan een van de stadjes aan de oevers van de Ijzer en Lo-vaart. Zo ontdekt u West-Vlaanderen vanaf het water.

button arrow